Amosi nisi të bërtiste kur kuptoi se Dea dhe Mikela i kishin mbushur krevatin me miell, aq sa dhe banorët e tjerë u zgjuan nga gjumi.

Amosi: O mizerje, o qelbësira!

Amosi: Më kanë mbushur krevatin me miell!