Qetsori dhe Olta kanë deklaruar se tashmë janë aleatë në rrugëtimin e tyre në “Big Brother VIP”. Ata po mendojnë se si të afrojnë në grup persona të tjerë dhe lëvizjet e para i kanë bërë sot.

Ata kanë ftuar Antonetën që të bisedojë bashkë me ta, por ajo refuzoi.

”Kape kape i çik tani se është vetëm”– i thotë Olta, Qetsorit.

Ky i fundit i afrohet Antonetës por ajo u shpreh se ka nevojë të rrijë vetëm dhe të mendojë.

“Po marr i çik kohën time. Keni muhabet special? Epo ruajeni për më vonë”, u tha Antoneta.

Më pas aktorja e njohur i tha Armaldos të rrinte me të dhe Qetsorin, por edhe ai refuzoi gjithashtu.

Mos duhet që Olta të ndryshojë strategji në mënyrë që të afrojë më shumë banorë pas saj?