Bashkëshorti i Nicki Minaj, Kenneth Petty, duket se ka diçka serioze me bashkëshortin e Cardi B, reperin Offset nga grupi i njohur “Migos”. Në një video që po bën xhiron e rrjeteve sociale, Petty duket se ndodhet jashtë një hoteli të Offset në New York City. Në një video së bashku me një pjesë të ekipit të tij, ai thotë:

Planifikoni ato pushime, ju do të planifikoni funeralin tuaj! Ne jemi këtu për të folur, apo jo? Le të flasim, por ju e dini që nuk po flasim, megjithatë nuk e di se me kë mendoni se do të luani.

Arsyeja pse ndodhi kjo nuk dihet aktualisht, por Offset u tall me Petty-n për shkak se ai u hodh nga një avion më herët të shtunën në mëngjes. Pasi panë kërcënimet në mediat sociale, një shkëmbim mesazhesh midis Offset dhe ekipit të Petty u zbulua gjithashtu në internet. Gjatë MTV Video Music Awards, pati edhe një lëvizje nga ekipi i Petty për të pyetur nëse kishte ndonjë problem ose me Nicki Minaj ose me të. Si Nicki Minaj ashtu edhe Cardi B kanë pasur përplasje të vazhdueshme me njëra-tjetrën për më shumë se pesë vjet dhe nuk duket se do të përfundojnë.

Nuk ka pasur asnjë përshkallëzim të mëtejshëm të situatës dhe ngjarjeve, përveç këtyre videove dhe DM-ve, por ekziston frika në rritje se kjo çështje mund të shtrihet në konfrontime aktuale fizike. Sipas raportimeve të mëparshme, herën e fundit që Nicki Minaj dhe Cardi B janë parë në të njëjtën ndërtesë, mes tyre ka pasur një përplasje fizike. Që atëherë, çdo ngjarje ku ata mund të takohen menaxhohet me kujdes ekstrem nga organizatorët. Bashkëshorti i Nickit aktualisht ka një urdhër arresti të lëshuar në Gjermani pas një viktime sulmi të dyshuar të akuzave të tij të paraqitura.