Nëse ju kishte marrë malli për muzikën e këngëtares së famshme, Jennifer Lopez, bëhuni gati pasi ka një njoftim emocionues.

Ditën e djeshme (11 shtator) ‘Billboard’ konfirmoi se ylli i muzikës po vjen me një album të ri të titulluar “This Is Me…Now”, duke shënuar kështu daljen e parë si artiste solo pas nëntë viteve.

Gazeta shton se albumi u krijua gjatë 2022 dhe 2023 në studion e Jennifer Lopez

Lista e këngëve të albumit të JLo:

1. “This Is Me…Now”

2. “To Be Yours”

3. “Mad in Love”

4. “Can’t Get Enough”

5. “Rebound”

6. “not.going.anywhere.”

7. “Dear Ben, Pt. II”

8. “Hummingbird”

9. “Hearts and Flowers”

10. “Broken Like Me”

11. “This Time Around”

12. “Midnight Trip to Vegas”

13. “Greatest Love Story Never Told”