Të famshmit njihen për kapërcimin e kufijve në modë, dhe me kalimin e viteve, ne kemi parë disa pamje vërtet të guximshme dhe të çmendura që vetëm ata mund t’i bënin. Nga Doja Cat tek Katy Perry, këta yje na kanë treguar se moda është e gjitha për të marrë rreziqe dhe për t’u dalluar. Le të shohim 11 personazhe të famshëm që kalojnë kufijtë kur bëhet fjalë për sensin e tyre të stilit.

Emma Corrin

   

        Conan Gray

    

     Daniel Lismore

    

      Katy Perry

 

       Freddie Mercury

 

    Winnie Harlow

 

       Elena Lenina