Olta dhe Kristi folën me tone të ashpra pasditen e sotme. Ndonëse ata janë pjesë e të njëjtit grup, dyshja duket se pësoi një “përçarje” sot.

Olta i tha Kristit se ai është egoist dhe se as ushqimin e tij nuk e ndan me të tjerët. Por, Kristi mendon se Olta është shumë e përkëdhelur dhe se është mësuar keq.

“Ai është periferik”, tha Olta për Kristin, duke biseduar me Amosin.

Sipas saj, ajo ia ka pranuar tipin Kristit, por ai vazhdon të jetë periferik. Kristi shtoi  se shokut, nuk i thuhet “po humbas kohë me ty”.