Prej disa kohësh po përflitet se martesa e Princit Harry dhe Meghan Markle është në krizë. Ndërkohë një raport alarmues i kohëve të fundit tregon se Princ Harry dhe bashkëshortja e tij mund të jenë duke i dhënë fund martesës së tyre.

“News Corp” raportoi se Duka i Sussex ishte ai që ka thirrur avokatët e divorcit disa muaj më parë. Arsyet për këtë krizë të supozuar mes çiftit mbretëror ndryshojnë në varësi të burimit që e raporton atë.

Ka media të huaja që nuk besojnë se ky informacion është i saktë, megjithëse shumica e tyre pajtohen se diçka po ndodh mes Harry-t dhe Meghan-it.

Nëse ata në fakt po përpiqen të divorcohen, kjo do të jetë për shkak të presionit të madh që kanë përjetuar deri më tani për shkak të mosmarrëveshjeve të tyre me pjesën tjetër të familjes mbretërore.

Kjo është një tjetër nga teoritë rreth Meghan Markle dhe Princit Harry. Simpatizantët e familjes mbretërore dhe ata që urrejnë Meghan Markle janë bashkuar për të sulmuar Dukeshën e Sussex.

Nëse këto thashetheme për divorc janë të sakta, shumë do të festojnë një ndarje të mundshme. Megjithatë askush nuk po mendon për dy fëmijët që ka çifti, janë ata që do të marrin goditjen më të madhe, raporton “Marca”.