Kiara edhe njëherë përsëriti faktin që nuk e ndjen t’i japë një puthje Luizit, ndonëse ky i fundit e ka kërkuar shpesh herë këtë gjë.

Duke folur për këtë çështje, Amos i tha Kiarës se puthja do t’i konsilidojë më shumë gjërat dhe në qoftë se e ndjen një gjë të tillë, mos të ndrydhet nga kamerat.

Kiara u shpreh se ajo di ta shprehë dashurinë edhe në forma të tjera, ndërsa shtoi se, nëse banorët mendojnë që ajo është ‘copë druri’, ky është karakteri i saj.