Aktori i humorit shqiptar, Sejfulla Myftari i njohur si “Cekja i Beratit” në një intervistë televizive ka folur për karrierën e tij në kinematografi dhe për jetën private.

Ai ka veçuar rolin e tij që e bëri të famshëm në materialin “Alo Ushnja”, i cili sipas tij e bëri shumë të dashur për herë të parë nga publiku, pasi e ndalonin edhe në rrugë.

Gjithashtu ai përmendi edhe një episod të frikshëm në jetën e tij, një aksident rrugor.

Aktori ka treguar detaje se si ndodhi aksidenti për abcnews. Cekja theksoi se aktualisht është mirë nga ana shëndetësore, por ka shembur mesin.

“Isha në Itali në një koncert dhe mora makinën, erdha nga rruga e Belshit, rrëshkita dhe rash në një kanal. Kam shembur pak mesin. Tani jam më mirë, më ndryshe”, tha ai.