E ftuar në “S’e luan Topi” këngëtarja e njohur shqiptare, Soni Malaj ka rrëfyer “copëza” nga jeta e saj për prindërimin, dashurinë dhe jo vetëm.

Ajo është pyetur edhe në lidhje me postimin e një fotoje të bërë nga Flor Mumajesi në rrjetin e tij social Instagram, kur këta dy të fundit kishin një raport më të afërt me njëri-tjetrin.

Gazetarja: Nuk ka ndonjë rizgjim të dashurisë tuaj? Me këtë postim, mos ta keqkuptojmë?

Soni Malaj: Jo, jo. Edhe publiku e di. Nuk ka pasur edhe aludime, kanë qenë mediat ato, një dëshirë e tyre, sesa…