Ronaldo Sharka pas spektaklit ka folur për marrëdhënien e tij që ka me Nita Latifin.

Ai shprehet se Nita e ka hequr nga Instagrami dhe se nuk mund të bëhet dot si Elvana Gjata edhe nëse del nga “Big Brother”.

Ronaldo Sharka: ‘Big Brother’ dhe daljet nga ‘Big Brother’, tregojnë shumë për njerëzit. Njerëzit mendojë që duke u futur në “Big Brother” dhe duke dalë nga “Big Brother”, bëhen Elvana Gjata, por nuk mund të bëhesh Elvana Gjata duke dalë nga “Big Brother” dhe kjo është Nita Latifi. Pashë që më kishte hequr dhe nga Instagrami, nuk e di domethënë. Nuk e di se ç’pati.

Elio: Do të të ngacmoj pak për debatin me Ardit Çunin. Çfarë ka ndodhur mes ju të dyve?

Ronaldo Sharka: Asnjë gjë, kush është Ardit Çuni?