Luiz Ejlli ka reaguar ditën e sotme lidhur me avantazhin që mori në lojë Kiara për informacionet nga jashtë.

Në një bisedë më Antonetën ai është shprehur se nuk ka arritur ta ndajnë as opinionistët, as portalet dhe as banorët e shtëpisë.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Nuk ka arritur të na ndaj një Shqipëri e tërë, një shtëpi e tërë edhe me opinionista

Antoneta: Jo unë s’kam pse t’ju ndaj      

Luizi: Nami u bëftë nuk na ndajnë, po e them me zë për ty edhe për ata të portaleve