Loja me litar e zhvilluar ditën e djeshme në shtëpinë e Big Brother VIP ka sjellë diskutime dhe përplasje mes Luizit dhe Ermionës.

Teksa këngëtarja ishte në grupin e Luizit, ajo ishte e para që vendosi të dorëzohej duke bërë kështu që i gjithë grupi të dështonte.

Kaq ka mjaftuar që Luizi të acarohej nga ky veprim dhe të hidhte në drejtim të saj një lum me “kërcënime dhe akuza”.

Duket se këto fjalë e kanë shqetësuar Jonës, teksa në një bisedë me Kristin ndër të tjera ka përmendur avokatin e saj por dhe braktisjen e lojës.

Pjesë nga biseda:

Ermiona: Unë do e kisha hequr gjithsesi . Jo more se kam 5 ditë pa gjum

Kristi: Meritë që  zgjove ca veta këtu

Ermiona: Shqetësimi i parë mua njeri nuk më mban brenda. Avokat kam edhe unë.  S’më rrifet fare, kërcënimi i parë në këtë shtëpi , Jona është ‘out’.

Kristi: Mësohu…

Ermiona: Jo more nuk mësohem se s’kam nevojë për këtë gjë.

Mua nuk më ndryshon asgjë në jetë. ‘Mbaje mend, mbaje mend’… ça do mbaj mend unë more, ikni more më lini rehat aty.

Kristi: Ti as mos u mërzit fare, të paktën ke vënë ca njerëz për të debatuar

Ermiona: Nëse ështëe një ditë e re…

Kristi: Të shtunën kemi situata.

Ermiona: Bejb e di ti ça janë për mua 5 ditë pa gjum? Edhe këto duan që të kemi trurin zhivë

Kristi:  Ti rri e qetë

Ermiona: E qetë jam more, por më shqetësoj kur tha mbaje mend