Që kur Gisele Bündchen u divorcua nga Tom Brady, ajo është përpjekur t’i rikthehet një jete me të cilën mund të ndihet rehat. Supermodelja braziliane sapo është bërë pjesë e klubit të nënave beqare dhe deri më tani e ka vrarë atë.

Nga fillimi i karrierës së saj ku e la pasi u bë bashkëshorte me kohë të plotë, deri te paraqitjet në ngjarje të mëdha si Karnavalet e Rio de Zhaneiros në Brazil. Gisele Bündchen është duke e jetuar me të vërtetë pas divorcit me Tom Brady. Për sa i përket dashurisë së saj të re të mundshme, Gisele ka qenë e lidhur me instruktorin e xhudos Joaquim Valente, por asgjë nuk është konfirmuar 100%. 

Në këtë jetë të re si nënë beqare, Gisele Bündhcne ka gjetur një nivel stabiliteti që është krejtësisht i ri për të. Radar Online janë ata që po raportojnë se modelja braziliane aktualisht po kalon një moment të madh në jetën e saj pas Tom Brady. Edhe pse ajo bashkë-prindëron fëmijët e tyre, Bündchen ka mbetur shumë aktive me aktivitetet e saj dhe është zhytur plotësisht në punën e saj. Aktualisht jemi dëshmitarë të ringjalljes së atij që konsiderohet gjerësisht si super modeli më i suksesshëm në historinë njerëzore. Nëse ajo e përmbush këtë qëllim gjithçka do të ndryshojë.