Kiara dhe Luizi janë afruar më shumë me njëri-tjetrin së fundmi pas dhënies së puthjes së shumëpritur në ‘martesën’ e bërë brenda shtëpisë së Big Brother VIP.

Në një bisedë të bërë orët e vona, Kiara i ka hapur ndjenjat Luizit duke u shprehur se është shumë e lumtur me praninë e tij në shtëpi.

Kiara: S’ka asnjë si ty këtu brenda, je i veçantë

Luizi: Edhe unë habitem me veten najher

Kiara: Pse?

Luizi: Po ku di unë

Kiara: Me gjërat që thua apo që bën?

Luizi: Me të dyja

Kiara: Ndihem shumë e lumtur që je

Luizi: Vërtetë?

Kiara: Po. Po ti do mërziteshe pa mua këtu?

Luizi: Unë po du me dal, pasha Zotin atë jam t’u mendu