Luizi nuk e priti mirë prime-in e mbrëmshëm nominimin e beftë të Deas e cila nxori përballë votimit të publikut Kiarën, Luizin dhe Efin. Nominim i cili përfundoi me daljen e kësaj të fundit nga shtëpia e Big Brother.

Luizi nuk i mbajti dot nervat që dikush nga grupi i tij u largua në këtë mënyrë dhe sulmoi me një mori fjalësh dyshen Dea, Amos. “Do ju zhgarravis, do ju nxjerr të dyve prej zhelesh nga këtu, keni për ta parë, do ju shkel,” u dëgjua Luizi të thoshte.

A bini dakord me këtë sjellje të tij. Votoni në sondazh: 

Poll