Strategjia e Luizit duket se funksionoi pasi ai donte të fuste në nominim veten me Kristin dhe Armaldon.

Zarfi i zi i sjellë nga Vëllai i Madh i penalizoi duke qenë se ishin futur në banjë dhe për këtë shkuan të tre në televotim.

Të shtunën njëri prej tyre largohet. Votoni në sondazh se cili mendoni se do heqë dorë përfundimisht nga çmimi i madh:

Poll