Pas zarfit të zi, i cili dënoi Armaldo Kllogjerin, Krist Aliajn dhe Luiz Ejllin, duke i dërguar ata në nominim, këngëtari u shpreh se ai e kishte planifikuar një gjë të tillë.

Ai u shpreh se duke qenë se Kutia e Pandorës i shkoi dëm, mendoi të shkelte rregullat duke përfshirë Armaldon dhe Kristin.

Votoni në sondazhin e Gazeta Shqip duke shprehur mendimin tuaj lidhur me veprimin e Luizit:

Poll