Mbrëmjen e djeshme Luiz Ejlli është revoltuar se pse Tea Trifonin, e cila e kishte futur në buxhetin javor pa dëshirën e tij.

Për këtë arsye këngëtari ka vendosur që të hajë të gjitha ushqimet e banorëve.

Luizi nisi ta bënte këtë që mbrëmjen e djeshme dhe banorët kanë nisur ankesat ndaj tij por edhe nga Teas që bëri atë veprim.