Reperja e famshme, Nicki Minaj, është duke u përballur me një padi nga një dyqan bizhuterish në Los Angeles për një marrëveshje e cila u prish.

Reperja është paditur nga biznesmenët e butikut ‘Roseark’ në West Hollywood për një marrëveshje me stilistin e saj, Brett Alan Nelson, që e lejoi atë të vishte xhevahiret e kompanisë për një paraqitje publike, por drejtuesit e kompanisë pretendojnë se 66 bizhuteri u kthyen me vonesë dhe një grup vathësh dhe një unazë gjethesh u kthyen të dëmtuara.

TMZ shkruan se pronarët në Roseark nënshkruan një kontratë me Nelson, e cila përcaktonte se sendet e nevojshme për t’u kthyer brenda një jave nga huamarrja dhe çdo dëm që mund të pësonte në copa do të paguhej. Ata kanë ngritur një padi kundër Minaj dhe Nelson duke pretenduar se kanë dërguar fatura për 26,239.50 dollarë plus interes për të mbuluar dëmin e pretenduar, por ende nuk janë paguar.

Në burim nga artistja pretendon se gurët e çmuar janë kthyer në kohë dhe kanë qenë në posedim të kompanisë për “disa kohë” përpara se dyqani të ankohej për “një gur të humbur”.

Avokati Jordan Siev, i cili përfaqëson Minajn, këmbëngul se ylli nuk ka bërë asgjë të keqe dhe ka në plan të luftojë padinë, duke i thënë: “Nuk na është paraqitur asnjë provë që ndonjë prej bizhuterive në fjalë është dëmtuar nga Nicki.