Gjatë ditës së djeshme Vëllai i Madh u dha banorëve një lojë mjaft interesante dhe sfiduese. Ata duhej të ndaheshin në dy grupe dhe do të lidheshin me një litar që do qëndronin 24 orë ashtu.

Luizi dhe Olta do të zgjidhnin banorët dhe me të rënë gongu ata duhej të lidheshin me grupin që krijuan. Por loja nuk zgjati shumë pasi ishte Ermiona, ajo që u zgjidh, duke i prishur lojën këngëtarit. Për këtë arsye aktorja u shpall fituese.

Veprimi i Ermionës, që sipas saj ishte pa qëllim, u shoqërua me debate të shumta gjatë gjithë ditës.

Kjo gjë nuk i pëlqeu aspak Luizit, pasi në shtëpinë e BB VIP hyri një zarf i kuq për Oltën. Artisti mendon aktorja mund të ketë të drejtë që të nxjerrë në nominim 3 persona dhe ajo ka thënë se do thoshte emrat “Luizi, Kiara dhe Armaldo”.

Ndërkohë teksa ndodheshin në dhomën e gjumit, Olta i thotë Ermionës që ka hyrë brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri për të sulmuar atë së bashku me Luizin.

Madje aktorja bën si ‘fallxhore” dhe i thotë Ermionës se do të rrijë gjatë që së bashku me Luizin, t’i bien asaj.

Pjesë nga biseda:

Olta: I duhesh shumë në lojë atij, se ai nuk luan dot vetëm. Tani i ka ardhur një shumë e fortë, paç fat bashkë

Ermiona: O Zot

Olta: Ja këtu do jemi, ti do rrish gjatë

Ermiona: Sa gjynah që është

Olta: Ti do rrish gjatë këtu dhe ju të dy do jeni bashkë për të më rënë mua

Ermiona: Je shumë gjynah Olta, ke 50 ditë këtu

Olta: Unë probleme dua

Ermiona: Është shumë gjynah, të betohem

Olta: Jo gjynah je ti

Ermiona: Edhe shkon i thotë Luizit se është lojtare shumë e fortë në qoftë se e ka bërë vërtetë

Olta: Në qoftë se kam bërë çfarë?

Ermiona: Keni probleme të rënda, psikiatër dhe psikologu duhet të futet këtu ndonjëherë, t’iu kontrollojë trurin.

Olta: Pse më ke vënë barriera që në fillim?

Ermiona: Po është dëshira ime moj, i vë barriera kujt të dua

Olta: Atëherë mos më akuzo mua duke më thënë që ti je sjellë keq me mua

Ermiona: Kush të akuzoi? Ti vë edhe fjalë në gojë

Olta: Nuk ishte fare Luizi

Ermiona: Shumë energji Olta. Ciao. Më lodhe. Ti lodh njerëzit Olta

Olta: Bravo

Ermiona: Ti do të jesh protagoniste

Olta: Edhe ti do që të jesh

Ermiona: Unë jam protagoniste.  Në 4 ditë të mora vëmendjen e publikut

Olta: Me budallallëqe?

Ermiona: Kush ishte budallallëku moj?