Vëllai i Madh i ka dënuar banorët ditën e sotme që të mos flasin deri në finale e madhe të Talent Show-t.

Ky dënim, i cili duket se ka shkaktuar mjaft të qeshura në shtëpi erdhi si pasojë e hedhjes së Armaldos në pishin duke prishur kështu edhe mikrofonin.

Me “heqjen” e fjalëve janë futur në funksion më shumë gjestikulacionet dhe gjuha e trupit, dhe për këto veprime vendin e parë e mban Luzi dhe Kiara.

Në një shtrat, të dy konkurrentët kanë bërë prova se si do të putheshin, teksa “vëzhgoheshin” me kuriozitet nga Olta dhe Armaldo.

Megjithse janë afruar shumë herë afër njëri-tjetrit, asnjë prej të dyve nuk mori guximin të jepte i pari puthjen e shumë pritur.

Përveç provave të puthjes të cilat lanë të gjithë shikuesit me zemër të ngrirë, i bie të presim edhe pak më tepër për puthjen e vërtetë.