Ditën e sotme Luizi ka diskutuar me Bjordin dhe Valbonën se çfarë do të ndodhte nëse ish-i dashuri i Kiarës do të hynte brenda shtëpisë së Big Brother VIP Albania.

Luizi: “Se po të hyjë, e të vijë jo do zërë krevatin e kështu budallallëqesh, po aty ehe u dh* puna. Aty ju them ishte kënaqësi, autobusit edhe… jo po nuk rri dot. Nisem me atë idenë o ky o unë në shtëpi.

Valbona: Pse nuk do luftoje?

Luizi: “Se me kë jam t’u luftu? E para punës po luftoj me veten se për sa kohë kjo nuk më thotë ‘po’, ndryshon puna, ose të më thotë “jo”, po për sa kohë më len kshu. Dhe një buzëqeshje me shkëmby ajo me të, mbaroi..”