Duket se risia e TikTok më ‘duele’ në video LIVE ka marrë aq famë në shqipëri saqë po krijohet një “jetë paralele” më të famshëm, ndryshe nga at të televizionit.

Mes emrash të njohur në Tik Tok, ku marrin me mijra shikime, reagime e komente janë edhe Kozaku dhe Vali Corleone.

Por mes këtyre videove Live janë krijuar edhe armiqësi dhe siç e shihni në videot e mëposhtme kërcënimet kalojnë në ekstrem.

Është Vali Corleone ai i cili ka telefonuar LIVE Kozakun së fundmi duke u shprehur: “Të pres në fyt, për 5 minuta të pres në fyt, mos ta dëgjogj që je gjallë në këtë tokë”.

Por këto kërcënime behen më të frikshme kur Vali Corelone i përmend gruan shtatzëne dhe fëmijën që Kozaku pret të vijë në jetë.