Një zarf i bardhë hyri në shtëpinë e Big Brother, që kishte të bënte me izolimin e Luizit dhe Efit në një dhomë të shtëpisë.

Vëllai i Madh kërkoi që banorët të votonin për nxjerrjen e Efit dhe Luizit nga dhoma, por me një kusht! Që nga çmimi i madh të zbriten 10 mijë euro.

Sapo Bjordi lexoi zarfin, nisën edhe diskutimet e para mes banorëve, ku disa prej tyre e kundërshtuan këtë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)