Mbrëmja e kaluar u shoqërua me debate mes Luizit dhe Kiarës. Kjo e fundit, vazhdon ta shmangë në çdo bisedë Luizin, duke i thënë të flasin në një moment tjetër, apo nesër.

Gjatë debatit të zhvilluar mes Kiarës dhe Luizit, ndërhyu Tea e cila i tha të largohej.

Kiara i tha Luizit se ajo ja ka shprehur pëlqimin që ka ndaj tij dhe i kërkoi që të mos i sforcojë më shumë gjërat, por t’ja lëri kohës.