Duket se pas sppektaklit të madh të Big Brother VIP mbrëmjen e djeshme Kiara dhe Luizi janë më të afruar se asnjëherë.

Menjëherë pas përfundimit të Prime, Kiara është afruar tek dera ku është izoluar Luizi dhe Efi dhe ka komunikuar me të përmes derës.

Ka qenë Luizi ai i cili ka kërkuar minimalisht 30 minuta kohë që të qëndronte me Kiarën, sepse sipas tij moderatorja kishte diçka të rëndësishme për t’i trguar.

Luizi: I kam thënë dua të rri 30 minuta, sepse duhet të më thoshe diçka të rëmdësishme

Kiara: Unë gjithmonë them gjëra të rëndësishme, kemi shumë gjera të rëndësishme për të fol

Luizi: I thash më lërë vetëm 30 minuta dhe rri këtu deri të enjten