Amosit i duket vetja si prostitutë. Ai e tha mendimin e tij më zë të lartë, në momentin kur aty ishte Efi dhe Kiara.

Efi i tha Amosit t’ja shpjegojë faktin që pse ndihet si prostitutë. Por Amos, ndërroi temë duke thënë se është rrudhur pak në fytyrë.

Kiara nga ana tjetër, i tha se nuk ka rrudha, por ka rrathë të zinj poshtë syve. Amos tha se rrathët i ka genetike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)