Në një lidhje të drejtëpërdrejtë nga Turqia ku po xhirohet emisioni “Kepi i Vip-ave”, autorja e programit Olsa Muhameti ka zbuluar emrat e disa prej personazheve që do të marrin pjesë në emision.

Ajo tha se Keisi është një prej tyre dhe se pritet të ketë një konfrontim dhe jo vetëm me një prej personazheve më të përfolur të spektaklit Big Brother.

“Këtu Kejsi mendoj se do ketë konfrontime, ndoshta shkojmë edhe në ndonjë darkë romantike me një nga personat më të përfolur të BB. Po bëjmë tentative për këtë darkë dhe të shohim nëse do ta realizojmë dot”, tha autorja e programit.