Çështja e “lejimit dhe respektit  të hapësirës private” ka sjellë një tjetër debat mes Kiarës dhe Luizit. Pasi u sqaruan në dhomën e lavanterisë, Luizi vendosi të mbajë distancë nga Kiara, si një formë e respektimit të hapësirës personale.

Por ky veprim ka sjellë sërish keqkuptime mes tyre. Ata debatuan mbrëmë vonë në dhomë të gjumit, në sy të banorëve të tjerë.

Kiara: Në vend që ti rregullosh gjërat, shkon dhe i prish më keq, gjithmonë e ke këtë problem. A kupton çfarë them, a jam e qartë kur flas? Pse merr çdo gjë sikur ti pres muhabetet? Më mbylle derën në surrat. S’më ktheve asnjë përgjigje?

Luizi: Po as deshe përgjigje?

Kiara: Jo e desha një përgjigje

Luizi: Pra, po ta jap…

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)