Luizi dhe Kiara po kalojnë kohë shumë me njëri-tjetrin. Teksa ndodheshinë në dhomën e ndenjes, Luizi I afrohet ta puthë dhe i kërkon të ketë besim.

Luizi: A ke besim te unë?

Kiara: Jo

Luizi: Ki besim te unë.

Kiara: Ik tani se më shkoi gjaku në fund të kokës.

Luizi: A ke besim te unë?

Kiara: Jo

Luizi: Pse?

Kiara: Ti vazhdon, s’kam pra.

Luizi: Kurrë mos paç.

Kiara: Se nuk e kontrollon veten.

Luizi: Më mgeli hatri pak.