Vëllai i Madh iu ka dhënë një tjetër provë banorëve të shtëpisë më të famshme në Shqipëri, konkretisht djemve në kuadër së tolerancës ndaj njëri-tjetrit.

Secili nga djemtë ka zgjedhur nga një gogël, dhe në gogla ishin shënuar emrat e vajzave të shtëpisë.

Bjordit i ra gogla ku ishte shënuar emri i Dea Mishel, ku kjo e fundit po kujdeset që t’I tregojë të gjitha sekretet e saj, si në veshje, në make up dhe në sjellje.

Djemtë duhet t’i imitojnë vajzat jo vetëm nga pamja, por edhe nga mënyra e të folurit dhe sjelljes.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)