Luizi prej pak ditësh ka thënë se me buxhetin e tij nuk don ushqime, sepse me ato para dëshiron t’i blejë një dhuratë Kiarës, kjo pasi kjo e fundit ka ditëlindjen nesër, më datë 17 janar.

Por, edhe pse këtë gjë e ka thënë në mënyrë të vazhdueshme, Tea e futi Luizin në listën e buxhetit.

Kjo gjë e acaroi shumë Luizin dhe i tha banorëve se ata do rrijnë pa ngrënë këtë javë, sepse ushqimet do t’i fusë në lKjo gjë e acaroi shumë Luizin dhe i tha banorëve se ata do rrijnë pa ngrënë këtë javë, sepse ushqimet do t’i fusë në lavatriçe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)