Edhe pse dita nisi dhe vijoi me debate dhe përplasje të shumta, Luizi e mbylli më së miri me Kiarën.

Pasi ai mori dhuratën me Tean, ku qëndroi disa orë larg saj, Kiara për herë të parë pranoi se i mungon. 

Kiara i tha Luizit se e kishte marrë malli për të. Ky i fundit ndonëse buzëqeshi, i tha Kiarës se nuk e beson dhe se këtë gjë po e thotë për t’i bërë qejfin.