Në një bisedë me Efin dhe Luizin, Kiara tha se ajo priste më shumë dashamirësi nga banorët pasi çështja e Luizit trazoi gjithë shtëpinë.

Kiara: Jemi njerëz, po na plas zemra.

Efi: S’kanë pikë emocioni!

Kiara: Kujtojnë këta se jam e lumtur me këtë situatë, po rrinin ulërisnin nëpër oborr!

Ronaldo: Disa këtu menduan që me këtë gjë bëhet e sigurt ikja e Luizit dhe kështu iu hapet rruga!

Efi: Unë në këtë pikë nuk mendoj dot për lojën!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)