Prej mbrëmjes së kaluar, Luizi, Kiara, Efi dhe Ronaldo janë kthyer në një grup.

Teksa po rrinin në dhomën e gjumit, Luizi i tha Kiarës që nga sot e tutje do ta thërrasë atë “Çapaçule”, thjesht për të parë se si do të reagojnë banorët e shtëpisë, kur ai ta thërrasë Kiarën me këtë epitet.

Efi dhe Ronaldo nisën duke bërë ironi, dhe hamendësuan disa nga komentet e banorëve.

Efi: Do thonë nuk ka turp ajo Kiara, si e lejon?

Ronaldo: Si e lejon ti këtë gjë, njeri pa karakter.