Sipas Oltës, frika më e madhe e Luizit në këtë shtëpi është nëse ajo dhe Tea bëhen bashkë.

Duke folur me Tean në kuzhinë, Olta i tha asaj se është e bindur, që pasi ta mendojë këtë që ajo i tha, do t’i japë të drejtë asaj.

Olta i tha Teas se, duke qenë se tipi i saj është i tillë që nuk pranon të influencohet nga askush, Luizi e sheh këtë si pikë të dobët. Dhe sipas saj, Luizi po luan me mendjen e Teas.