Është një marrëdhënie e vërtetë me të gjithë uljet dhe ngritjet. Papritmas ata janë bashkë, ata ndahen dhe pajtohen sa hap e mbyll sytë. Një ditë thumbojnë njëri-tjetrin në rrjetet sociale, ditën tjetë shikohen më të dashuruar se kurrë. Ky është çifti i famshëm Wanda Nara dhe Mauro Icardi.

Ata na kanë befasuar, ose ndoshta jo, me pajtimin e tyre më të fundit deri në pikën që kanë dhënë edhe një përgjigje për një pyetje shumë pikante pasi një ndjekës ia drejtoi influencueses dhe biznesmenes. Gjithçka nisi me një ‘Ask me a question’ që Wanda i parashtron herë pas here në rrjetet sociale. Dhe ajo nuk ka ngurruar t’i përgjigjet njërës prej pyetjeve që ka hasur në mënyrë të paqartë.

Një përdorues pyeti nëse ajo do të kishte një fëmijë tjetër. Për t’iu përgjigjur kësaj, Wanda Nara ka përdorur një imazh nga dita e lindjes së Isabelës, më e vogla e familjes. “Atë ditë thashë ‘vajza ime e fundit’. Sot nëse e shoh veten me një tjetër…”, ka shkruar ajo duke cituar ish-sulmuesin e PSG-së. Ajo tha sikur ishte e hapur ndaj mundësisë… ndaj Mauro Icardi-t i është dashur të heq dorën e hedhur nga gruaja e tij. “Do ta mendoj…” tha ai. Gjëja më kurioze në përgjigjen e sulmuesit është se përveç këtyre fjalëve ka vendosur një G dhe një emoticon të një shishe bebesh.