Sot e ftuar në emsionin “Pardon My French” në Top Albania Radio ka qenë një nga ish-banoret e shtëpisë së “Big Brother VIP 2”, Zhaklina Gjolla. Gazetarja e njohur nuk arriti dot që ta vazhdonte rrugëtimin në shtëpinë më të famshme në Shqipëri sepse vendosi që të ndërpriste eksperiencën e saj dhe të largohej.

Por sipas mendimit të saj ajo ka treguar se kush mendon që e nxori Kejvinën nga “Big Brother VIP”?

Vetja. E di pse? Sepse unë mendoj që Kejvinës ju mbush mendja se brenda në shtëpi, që pozitiviteti dhe të qenurit një njeri normal nuk ecën dhe Kejvina normale që ne po shihnim mendoi që nuk do të vlerësohej sepse meqenëse Olta brenda shtëpisë shihej si një konkurrente shumë e fortë sepse nuk dihet nga banorët brenda shtëpisë që Olta ka atë lloj përçmimi nga publiku, ajo ka menduar që “Okej, Olta është më e forta e shtëpisë se u tregua shumë agresive dhe bëri këtë gjë, kështu që mund të bëhem edhe unë agresive”. Kejvina filloi ta shtonte dozën e agresivitetit dita-ditës. Kejvina pati pak më shumë kohë, dhe mendoj që arriti në këtë përfundim që brenda kësaj shtëpie u vlerësonka agresiviteti dhe kjo bën show dhe spektakël, prandaj dhe unë po i dedikohem anës sime agresive. Unë mendoj që kjo u luajt në mendjen e Kejvinës dhe fakti që presioni i kohës u shtua. /TAR