Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar pasditen e sotme ndryshimet në qeveri.

Përmes një postimi në llogarinë e tij zyrtare në ‘Facebook’, Rama shprehet se në orën 17:00 do të paraqesë propozimet për sekretariatin e ri ekzekutiv të partisë ndërsa ditën e nesërme do t’i drejtohet Presidentit për miratimin e tyre.

“Pas pak, në 17.00, fjala ime drejtuar Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, propozimi i Sekretariatit të ri Ekzekutiv të partisë dhe paraqitja e propozimeve që do t’i drejtoj nesër Presidentit të Republikës për kabinetin e ri qeveritar ”, shkruan Rama krahas postimit në facebook