Kryeministri Edi Rama në Asamblenë e Partisë Socialiste ditën e sotme ka bërë të ditur ndryshimet në qeveri.

Këto janë postet e reja nëpër ministri për qeverinë në vazhdim:

Ministër i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete

Ministër i Jashtëm, Igli Hasani

Ministër i Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu

Ministre e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj

Ministre e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale, Albana Kërçiku

Ministre Shteti për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj

Ministër Shteti për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku