Kur bëhet fjalë për madhësinë e penisit, a është më i madhi vërtet më mirë? Nëse jeni duke pyetur veten se si mund të rritni madhësinë e penisit tuaj, këtu do të hedhim poshtë disa nga mitet dhe do të zbulojmë se çfarë bën me të vërtetë mashtrimi. A e rrit penisin pirja e lëngut të mollës? Përgjigja e shkurtër është jo por kjo nuk i ndalon njerëzit që të përpiqen të përdorin lëngun që shuan etjen për ta bërë këtë.

Lëngu i mollës përbëhet kryesisht nga sheqeri dhe polifenole mikronutrientë që gjenden natyrshëm në bimë. Në fund të fundit, nuk ka asnjë provë shkencore që sugjeron se çdo gjë që hani ose pini do të ndikojë drejtpërdrejt në madhësinë e penisit tuaj, duke përfshirë lëngun e mollës. Por disa studime sugjerojnë se marrja e uthullës së mollës – në vend të vetë lëngut të mollës mund të ndihmojë shëndetin riprodhues dhe të kurojë mosfunksionimin erektil.

Menaxhimi i kushteve të tjera dhe mbajtja e një stili jetese të shëndetshëm do të ndihmojë në përmirësimin e rrjedhës së gjakut. Gjendje të tilla si diabeti, kolesteroli i lartë dhe obeziteti ndikojnë në aftësinë për ereksion. Pirja e rregullt e uthullës së mollës mund të ndihmojë në menaxhimin e disa prej këtyre simptomave duke i ndihmuar pacientët të humbin peshë dhe të ulin sheqerin në gjak, kanë thënë më parë ekspertët.

Shtoni një ose dy lugë çaji në ujë të ngrohtë ose të ftohtë dhe pini çdo ditë. Mjekët më parë i paralajmëruan burrat që të mos vendosnin uthull molle poshtë, për të cilën disa thonë se është një praktikë e parë në pornografi. Shumë pilula dhe kremra premtojnë të rrisin penisin tuaj duke përdorur barishte, hormone dhe vitamina, por atyre u mungojnë provat shkencore. Zgjatësit e penisit janë një mënyrë për të përmirësuar madhësinë, gjatësinë dhe perimetrin e paketës suaj.

Por përdoruesit duhet të jenë të durueshëm mund të duhen të paktën gjashtë muaj për të parë rezultatet. Shumë burra zgjedhin kirurgjinë e zmadhimit për arsye kozmetike, pasi mjekët thonë se procedura është e nevojshme vetëm nga pikëpamja mjekësore nëse dikush ka një mikropenis një penis që është më i vogël se 7.5 cm kur shtrihet. /Top Albania Radio/