Një meme e çuditshme është bërë virale në mediat sociale duke sugjeruar që buburrecat mund të gropojnë në penisin tuaj. Nuk dihet se kush e ka bërë imazhin tronditës që ka pushtuar botën virtuale, pasi është ripostuar shumë herë, me mijëra pëlqime.

Bëhet fjalë për një model të një kërkimi në Google që pyet “a mund të jetojnë buburrecat në penisin tuaj”. Një përgjigje më poshtë duket se thotë:

Absolutisht! Është gjithashtu krejtësisht normale. Zakonisht gjatë një viti, pesë deri në dhjetë buburreca do të zvarriten në vrimën e penisit tuaj ndërsa ju jeni në gjumë dhe nuk do të vini re asgjë.

Çuditërisht, kjo i ka lënë burrat të tmerruar nga ky mendim, dhe kush mund t’i fajësojë ata? Megjithatë, këto frikëra mund të qetësohen. Në fakt, buburrecat nuk mund të krijojnë një shtëpi në penisin tuaj. Nuk ka asnjë provë që dikush ta ketë pasur këtë problem të tmerrshëm.

Ka më shumë të ngjarë që është tallur për të mashtruar botën dhe për të shkaktuar trazira. Vjen pasi zbuluam arsyen e çuditshme pse penisi është në formë kërpudhash. Shkencëtarët pretendojnë se është një dizajn evolucionar që kthehet në pabesi.

Kur shqyrtohet pse penisi i njeriut duket ashtu siç duket, një ekip shkencëtarësh në Nju Jork kreu një seri eksperimentesh. Ata fillimisht teorizuan se koka e penisit e cila është në formë kërpudhash është në fakt një “mjet” për të hequr rrjedhjet e seksit tjetër. /Top Albania Radio/