Dritat e ndezura, dhuratat dhe muzika festive do të na shoqërojnë deri në fund të vitit. Ndërsa për disa kjo periudhë është plot emocione, për të tjerët shkakton ankth dhe stres. Punët e shtëpisë, dhuratat, darkat familjare, ndryshimet e minutës së fundit bëhen prioritet dhe disa nuk e durojnë dot. Për tre shenjat, dhjetori 2022 do të jetë muaji më i keq, pasi energjia e festave (dhe Shigjetari) shkon kundër tyre.

Demi
Dhjetori ka të bëjë me kufijtë, ndërsa dielli vazhdon të lëvizë në Shigjetar dhe në shtëpinë tuaj, do t’ju kërkohet të shqyrtoni mënyrat në të cilat ndërveproni me të tjerët. Nëse kufijtë në marrëdhëniet tuaja nuk janë të qarta, është koha ideale për të nxjerrë vija të kuqe. Ndërsa ju ofroni bujarisht ndihmën tuaj, të dashurit tuaj shpesh mbështeten tek ju aq shumë saqë përfundojnë duke ju lënduar. Sigurohuni që të mos toleroni më asnjë sjellje toksike. Është e vështirë, por është për të mirën tuaj.

Gaforrja
Vëmendja ndaj punës, zakoneve dhe rutinës ju thërret të bëni maksimumin muajin e fundit të vitit. Me Hënën si sundimtare, luhatjet e humorit tuaj janë gjithmonë të shumta, aq sa ndikojnë në jetën tuaj të përditshme. Sidoqoftë, është e rëndësishme të dini se kur ta lejoni këtë. Edhe pse çdo ditë nuk është e njëjtë, ritualet e vogla që zbatoni ju bëjnë të funksiononi më mirë, ndaj qëndroni në orarin tuaj me disiplinë. Vetëm sigurohuni që të tregoni pak fleksibilitet aty ku është e nevojshme, sepse disa nga aventurat më të mëdha ndodhin gjatë periudhave më të vështira astrologjikisht.

Bricjapi
Është koha për të ngarkuar bateritë tuaja, ndërsa Dielli kalon në shtëpinë tuaj të vetmisë, ju keni mundësinë të mendoni për zakonet dhe jetën tuaj të përditshme. Ju pëlqeni aventurat kur jeni vetëm, ndaj mos hezitoni të filloni diçka të re, edhe nëse nuk gjeni përkrahës. Koha juaj personale është e rëndësishme, ndaj mos hezitoni të njiheni me të dhe veten. Kjo është një kohë e vetmuar, gjatë së cilës mund të hiqni dorë nga zakonet tuaja të këqija, në mënyrë që në sezonin e ri të ndjeni veten përsëri.