Diarreja pa diskutim, nuk është një ndër tematikat tona të preferuara, por ja që disa ushqime do të të hyjnë në punë që të shpëtosh nga sikleti që të shkakton dhe disa të tjera, do ta përkeqësojnë gjendjen.

Më poshtë, një listë me këto ushqime, që të ndihmojnë të marrësh veten shpejt:

Banane

Oriz i bardhë

Vezë

Buka e bardhë

Lëng pule

Pure patate

Crackers

Kos

Pjeshkë
 
Ushqimet që e bëjnë më keq situatën:
 
Fruta të thata

Sallatë

Kafe

Legumet (fasule, thjerrëza, bizele)

Pijet me sheqer

Lakra

Brokoli