Së shpejti po hyjmë në vitin 2023, i cili në aspektin astrologjik do të sjellë shumë ndryshime për të gjithë. Disa shenja, si Demi dhe Gaforrja, do të përjetojnë përmirësime dhe do të jenë të lumtura me mundësitë që u hapen, por disa do të përballen me sfida më shpesh. Megjithatë, një shenjë, Virgjëresha, do të ketë një periudhë veçanërisht të vështirë.

Personat e lindur mes 23 gushtit dhe 22 shtatorit mund të presin shumë sfida. Ata njihen për dëshirën për të pasur gjithmonë kontrollin dhe frikën nga ndryshimi më i vogël, por kjo mund t’u kushtojë shumë mundësi të mira. Kjo shenjë e tokës simbolizon arsyen dhe pragmatizmin, që do të thotë se është e vështirë për këta njerëz të mbështeten te fati sepse nuk besojnë në të.

Viti i ardhshëm do të sjellë disa njohuri të rëndësishme. Edhe pse janë njerëz të fortë dhe të pavarur, ata do të kuptojnë se edhe ata kanë nevojë për dikë që të mbështesë vendimet e tyre dhe t’i ndihmojë të përballojnë sfidat e jetës. Nuk do të jetë e lehtë për ta të gjejnë dikë të tillë, veçanërisht për shkak të natyrës së tyre komplekse. Ata do të ndeshen me njerëz të gabuar, egoistë, të rezervuar apo të pasinqertë, të cilëve nuk do të mund t’u besojnë.

Por jo gjithçka është aq e zezë. Nga mesi i majit deri në fund të vitit ata do të gëzojnë mbështetjen e Jupiterit te Demi, ndaj çdo gjë që u ndodh do të ketë një kuptim më të thellë. Nëse janë mjaft perceptues dhe të mençur, do të mësojnë mësime të rëndësishme nga përvojat e ardhshme që do të hapin rrugën drejt lumturisë.