Të pasurit një zemër të fortë, është një sfidë e madhe për të gjithë njerëzit.

Shumë nga ne nuk e hanë mishin e kuq, apo djathin, pasi meqenëse ato janë të tejmbushura me kalori, dhe yndyra, mendojmë se, do na rrisë nivelin e kolesterolit në gjak.

Por sipas një studimi të fundit, rezulton se, ngrënia e mishit ndihmon dhe forcon zemrën tuaj.

Sigurisht, nëse ju hani mish të kuq dhe djathë të përpunuar, rreziku për të vdekur nga zemra është i ulët.

Nëse ju hani një sasi të konsiderueshme mishi dhe djathi çdo ditë, kjo mund të reduktojë edhe shanset për të vdekur parakohe.