Një oficer zjarrfikës shpjegon pse duhet të shmangni karikimin e celularit gjatë natës.

Po, ka disa njerëz që i përmbahen rregullit “pa ekran për dy orë para gjumit”, por shumica prej nesh ende kontrollojnë “Twitter” ose “Instagram” deri në momentin që mbyllim sytë.

Më pas e futim në prizën pranë shtratit tonë dhe zgjohemi të nesërmen për ta bërë sërish nga e para.

Megjithatë, një zjarrfikës u ka kërkuar njerëzve që ta heqin menjëherë këtë zakon, pasi ai thotë se mund të jetë ndryshimi midis jetës dhe vdekjes.

Në një postim në “TikTok”, një zjarrfikës nga Kent Fire Rescue tha:

“Një zjarrfikës i Kent Fire Rescue nuk është i vetmi që mund ta bëjë këtë: “Ne kemi shumë pyetje këtu në Kent Fire Rescue se pse nuk duhet të karikoni telefonat gjatë natës. Pra, këtu janë arsyet pse nuk duhet të bëni”.

Numri një: Nuk mund të nuhasësh asgjë kur fle, kështu që nëse fillon të digjet, zjarri nuk do t’ju zgjojë.