Një iluzion vizual i ka hutuar të gjithë, pasi është bërë viral në internet.

Videoja e titulluar “E papritur” tregon një qen të bardhë me hundë dhe gojë të errët të shtrirë në buzë të një çatie.

Megjithatë, kur kafsha shpërqendrohet dhe ndryshon pozicionin e tij, fytyra e “qenit” zhduket papritur dhe zbulohet se është trupi i një mace.

“Por ku shkoi trupi i këtij qeni?” njëri pyeti veten, ndërsa një tjetër bënte shaka duke komentuar: “Mund të mos na pëlqejë, por duket si një kotele”.

E megjithatë brenda pak sekondash qeni që patë më në fund ishte një mace.