Shenja më romantike e zodiakut është padyshim Peshorja. 

Peshoret njihen për prirjen e tyre për dashuri dhe romancë.

Kjo shenjë drejtohet nga Venusi, planeti i dashurisë, ndaj është e natyrshme që Peshorja të jetë jashtëzakonisht romantike dhe sensuale. Peshoret janë gjithashtu të prirur për ekuilibër dhe harmoni, duke i bërë ata partnerë idealë për ata që kërkojnë stabilitet dhe qetësi në marrëdhëniet e tyre.

Peshoret janë të pasionuar dhe gjithmonë do të gjejnë një mënyrë për të treguar se sa shumë e duan partnerin e tyre. Ata janë shumë sensualë dhe kënaqen me të gjitha format e aktivitetit fizik, por vlerësojnë edhe intimitetin emocional. 

Peshoret janë shumë të vëmendshëm dhe të kujdesshëm ndaj partnerëve të tyre dhe dashuria e tyre reflektohet në gjeste të vogla të përditshme, si përgatitja e një vakti të preferuar ose blerja e një dhurate pa ndonjë arsye të veçantë.

Një nga gjërat më të mira të një Peshore është aftësia e tyre për të komunikuar. Ata janë diplomatë të natyrshëm, ndaj do të gjejnë një mënyrë për të biseduar dhe zgjidhur problemet në çdo situatë. Peshoret janë shumë të hapura për të folur dhe dëgjuar partnerin e tyre.

Megjithatë, si të gjitha shenjat e zodiakut, edhe Peshorja ka disa të meta. Ata ndonjëherë janë shumë të prirur për të menduar, gjë që mund të çojë në zvarritje dhe mungesë veprimi. Gjithashtu, Peshoret njihen për varësinë e tyre ndaj ekuilibrit, që do të thotë se mund të ndihen shumë të pasigurt dhe të pakënaqur në një marrëdhënie nëse gjërat nuk duken të balancuara.

Pavarësisht këtyre të metave, Peshorja është ende shenja më romantike e Zodiakut. Nëse jeni duke kërkuar për dikë që do t’ju dojë dhe vlerësojë çdo ditë, Peshorja është padyshim një shenjë që duhet ta konsideroni si partnerin tuaj ideal.